Smartphone & Tablet
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt overal gebruik maken van PlanGo: vanaf je smartphone, tablet en computer. Waar je ook bent heb je toegang tot de planning, nieuwe afspraken, digitale leskaart, facturen en de gegevens van leerlingen.

Instructeursapp voor je smartphone
Gebruik je een iPhone of Android telefoon, dan kun je de InstructeursApp makkelijk downloaden via de Appstore of Google Play Store. Met behulp van de InstructeursApp heb je snel toegang tot je planning, leerlingen en leskaarten.

Op je tablet (en sommige smartphones) kun je ook een link maken naar de webversie van PlanGo. Lees hieronder de instructies voor de verschillende systemen.

iPad
Ga in Safari naar de URL van je rijschool en kies in de balk onder voor het vierkantje met de pijl. Kies vervolgens voor de optie ‘Zet in beginscherm’ om de app toe te voegen aan het startscherm.

Android tablet
Ga in de browser naar de URL van je rijschool en kies Menu > Bladwijzers en klik op ‘Bladwijzer toevoegen’. Nadat je dit hebt gedaan ga je in de browser weer naar Menu > Bladwijzers. Houd de zojuist gemaakte PlanGo-koppeling lang ingedrukt en kies voor ’Toevoegen aan startscherm’.

Let op: Niet alle browsers op Android worden ondersteunt. Zorg er voor dat Google Chrome of Firefox ingesteld staat als standaard browser op je Android apparaat.

Windows 8 tablet
Ga in Internet Explorer of Edge naar de URL van je rijschool. Zodra de website is geopend kies je voor de "punaise" om de website vast te maken aan het startscherm. Geef de website de naam ‘PlanGo’ en kies voor ’toevoegen aan startscherm’.

Tip
Je kunt je eigen rijschool-agenda ook toevoegen aan andere agenda’s, zoals die van je smartphone of binnen de familie. Lees meer.