Leerlingportal
Met een leerling account geef je de leerling toegang tot de leerlingenportal en de PlanGo voor LeerlingApp. In deze omgeving kan de leerling inloggen om zijn vorderingen, beoordelingen, lessen en facturen in te zien. Ga naar portal.plango.nl of download de LeerlingApp in de App store of Google Play store

Account aanmaken
Zorg dat je op de pagina bent van de betreffende leerling. Klik op Activeer account om de account van deze leerling te activeren.

Als je alle algemene gegevens correct hebt ingevoerd bij de leerling, dan worden de naam en het e-mail adres van de leerling automatisch ingevuld in het volgende venster. Je hoeft dan alleen nog op Activeer account te klikken. De leerling ontvangt automatisch een e-mail met zijn/haar inloggegevens voor het softwaresysteem.

Wachtwoord vergeten?
Is de leerling zijn/haar wachtwoord vergeten? Je kunt dan in de leerlingkaart van de leerling bij Apps voor leerlingen op Wijzig account klikken. Je krijgt nu de mogelijkheid om het wachtwoord opnieuw in te stellen. Hier kan het account ook gedeactiveerd worden.

Welkomst e-mail aanpassen
Het is mogelijk om de welkomst e-mail aan te passen en er praktische informatie zoals, werkwijze, openingstijden etc. in te verwerken. Ga hiervoor naar Voorkeuren > Emails > Welkomstemail leerling.