Leerlingen
Notities en bijlagen

Voor lesovereenkomsten en andere documenten kun je bestanden uploaden bij de leerling.

Tom Tijssen avatar
Geschreven door Tom Tijssen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ga hiervoor naar het tabblad 'Notities' op de leerlingpagina.

Nieuwe notitie toevoegen
Bovenin het scherm zie je de mogelijkheid voor het toevoegen van een nieuwe notitie. Geef een korte omschrijving van het bestand of noem bijzonderheden. Kies dan voor 'Bestand kiezen' of 'Bestand selecteren'.

Je kiest nu het bestand op je computer. Je kunt ieder bestandsformaat uploaden met een maximale bestandsgrootte van 5 MB. Zodra je het bestand hebt gekozen zal het direct worden geüpload. Het groene vinkje geeft aan dat het uploaden is gelukt.

Om de notitie met het bestand op te slaan klik je op de + die naast het kader staat. Vervolgens zie je de notitie in het overzicht van alle notities:

Je kunt het geüploade bestand altijd openen door in een bestaande notitie op het document te klikken.