Bij het synchroniseren met CBR Top worden ook theorie-examens opgehaald. Om te voorkomen dat deze theorie-examens aan een instructeur gekoppeld moeten worden in de planning dien je een aantal instellingen goed te hebben staan.

We nemen als voorbeeld het theorie-examen B, maar onderstaande instructies kunnen op ieder examen van toepassing zijn.

Voorkeuren

Zorg er allereerst voor dat je in je opleiding een examen hebt waar je mee wilt koppelen. In dit geval heb ik een theorie-examen t.w.v. € 100 aangemaakt.

Klik vervolgens op het potloodje om dit theorie-examen te bewerken.

Door te klikken op "Geavanceerd" verschijnen een aantal extra opties. Zorg er voor dat je onderstaande opties selecteert:

• Planning: Nee, ik wil dit niet inplannen
  • Examen: Ja, dit is een toets of examen

Met bovenstaande instellingen zal PlanGo theorie-examens niet langer in de planning opslaan, maar enkel bij het tabblad "Examens" op de leerlingpagina.

Na het examen wordt de uitslag automatisch bijgewerkt door de CBR-koppeling.