Dagstaat
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Dagstaat

Om de dagstaat van een bepaalde datum te bekijken van een van de instructeurs ga je naar het Dashboard. Hier kun je de agenda van vandaag of morgen downloaden van een bepaalde instructeur. De download is een PDF-bestand dat je kunt opslaan en/of printen.

Een andere manier om een dagstaat te downloaden is via de Planning. Zorg dat de planning op 'Dag' staat. Ga vervolgens in de planning naar de dag die je wil downloaden. Tot slot kies je links bovenin voor 'Agenda's' en klik je op het download-icoontje achter de naam van de gewenste instructeur.

Een langere periode downloaden doe je het gemakkelijkst via de Statistieken. Klik hiervoor op de drie stipjes > Statistieken > Urenoverzichten. Selecteer aan de rechterkant de gewenste periode en de betreffende instructeur. Rechts onderin kun je de agenda downloaden als PDF-bestand of Excel-bestand.