Dagstaat

Om de dagstaat van een bepaalde datum te bekijken van een van de instructeurs ga je naar het Dashboard. Je komt op het Dashboard door te klikken op het PlanGo logo links in de hoek van de menubalk of op de knop Dashboard. Kies bij Agenda's downloaden een instructeur en vul een datum in. De dagstaat wordt dan automatisch in een nieuw tabblad geopend. Het is mogelijk om de dagstaat te printen of te downloaden.