Instructeurs
Instructeursgegevens

Lees hoe je een nieuwe instructeur toevoegt, de volgorde bepaalt en inloggegevens verstrekt.

Klaas Willems avatar
Geschreven door Klaas Willems
Deze week bijgewerkt

➕ Instructeur toevoegen

Om een nieuwe instructeur toe te voegen ga naar Voorkeuren > Planning > Instructeurs en klik je daar op +Instructeur toevoegen. Je komt nu op de detailpagina van de instructeur. Bij een bestaande instructeur klik je op bewerken om op de zelfde pagina terecht te komen. Hier kun je de gegevens van de instructeur aanpassen, zoals zijn naam, bevoegdheden en werktijden.

Zie je knop +Instructeur toevoegen niet? Dan moet je waarschijnlijk eerst je abonnement/licenties verhogen. Dat doe je via de Voorkeuren > Mijn rijschool > Mijn abonnement.

↕️ Volgorde instructeurs

Als je rijschool bestaat uit meerdere instructeurs kun je ook de volgorde van de instructeurs aanpassen. Dit doe je door de "streepjes" voor de naam van de instructeur aan te klikken, ingedrukt houden en te verslepen naar de juiste plaats in de lijst. De instructeurs die bovenaan staan worden ook als eerste getoond bij het plannen van nieuwe afspraken.

🔑 Inloggegevens van instructeurs

Nadat je een instructeur hebt aangemaakt, maak je voor deze instructeur inloggegevens aan. Dat doe je via Voorkeuren > Mijn rijschool > Gebruikers. Daar klik je op +Gebruiker toevoegen. Vul hier de gegevens van de instructeur in, ken de gewenste rechten toe en koppel de juiste agenda. Hier kun je een instructeur ook een nieuw wachtwoord geven als hij/zij deze vergeten is.