Om een nieuwe instructeur toe te voegen ga naar Voorkeuren > Instructeurs en klik je daar op +Instructeur toevoegen. Je komt nu op de detailpagina van de instructeur. Bij een bestaande instructeur klik je op bewerken om op de zelfde pagina terecht te komen.

Hier kun je de gegevens van de instructeur aanpassen, zoals zijn naam, bevoegdheden en werktijden.

Volgorde Instructeurs

Als je rijschool werkt met meerdere instructeurs kun je ook de volgorde van de instructeurs aanpassen. Dit doe je door de "streepjes" voor de naam van de instructeur aan te klikken en vervolgens met de knop ingedrukt te verslepen naar de juiste plaats in de lijst. De instructeurs die bovenaan staan worden ook als eerste getoond bij het plannen van nieuwe afspraken.