Urenoverzichten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Urenoverzichten instructeurs
In de Statistieken kun je terugzien hoeveel uren de instructeurs gewerkt hebben. Ga naar Voorkeuren > Statistieken > Urenoverzichten.

Rechts heb je verschillende filters: de periode, de instructeur, het soort afspraken en de opleidingen. Hiermee kun je precies filteren welke uren je wil inzien.

Je kunt deze uren downloaden door op Afspraken downloaden als PDF te klikken. Het is ook mogelijk om de totalen als Excel bestand te downloaden middels de knop Download totalen als Excel.

Bovenaan de pagina zie je ook nog de individuele slagingspercentages per instructeur. Voor de totale slagingspercentages van de rijschool ga je naar het tabblad Slagingspercentages.

De gebruikers binnen je rijschool zien in de browserversie van PlanGo ook hun eigen urenoverzichten. Zo is het voor de instructeurs ook direct duidelijk hoeveel uren ze ingepland hebben. De totale uren zijn voor hen niet in te zien.