Overzichten instructeurs
In het overzicht van de instructeurs is te zien hoeveel uren de instructeur een bepaalde periode heeft gewerkt. Ga naar Voorkeuren > Instructeurs. Rechtsboven bij het tabblad instructeurs staat nu de knop Overzicht gewerkte uren

Op de linkerzijde van het scherm kun je nu de data en instructeur kiezen waarvan je een overzicht wenst. Het is ook mogelijk om te filteren op soorten afspraken. Vervolgens klik je op Filter resultaten.

Je krijgt nu alle gewerkte uren van de instructeur te zien binnen de tijdsperiode die je hebt aangegeven. Je kunt deze downloaden door op Download als PDF te klikken. Het is ook mogelijk om de totalen als Excel bestand te downloaden middels de knop Download totalen als Excel.