Leskaart
Voor elke opleiding kun je een aangepaste leskaart toevoegen. Let op: De waarderingen moeten worden gesorteerd van hoog naar laag waarbij de waardes bovenin de lijst de hoogste waarde hebben.

Lessen beoordelen
Voordat je de lessen kunt beoordelen dien je een beoordelingsmaatstaf toe te voegen aan de gekozen leskaart. Ga hiervoor naar: Voorkeuren > Leskaart > Wijze van beoordelen aanpassen.

Je bepaalt zelf op welke manier je de modules wil gaan beoordelen. Het is bijvoorbeeld mogelijk om te beoordelen op een schaal van 1 tot 10 of om te beoordelen aan de hand van uitstekend/zeer goed/goed/voldoende etc. Klik op + Nieuwe waardering om een waardering toe te voegen. Voer hier telkens een nieuwe waardering toe. Je begint met de hoogste waardering en eindigt met de laagste.

Voorbeeld waarderingen
Het is altijd mogelijk om de ingevoerde waarderingen te aan te passen of te verwijderen.

Leerlingen app
De beoordelingen van de leerlingen op de leskaart zijn zichtbaar voor de leerlingen via de leerlingen app.