Geen gedoe meer met papieren leskaarten met de digitale leskaart. Altijd hebben de leerling, ouders en de rijschool inzicht in de actuele vorderingen van de leerling. Notities kunnen eenvoudig worden opgenomen.

Leskaart toevoegen
Wanneer je gebruik wilt maken van de leskaart is het noodzakelijk dat je de leskaart toevoegt aan de opleiding. Ga naar Voorkeuren > Prijzen en pakketten > + Opleiding toevoegen. Hier kun je verschillende modules en onderdelen toevoegen.

Beoordelen
Ga naar Leerlingen in de menubalk en klik op de naam van de leerling. Nu wordt het profiel van de leerling getoond met rechts de ingeplande rijlessen. Elke les is voorzien van een leskaart. De modules die zijn ingesteld bij Leskaarten kunnen hier beoordeeld worden.

Elke rijles is voorzien van een leskaart.

De laatst gegeven beoordeling op een criterium wordt automatisch overgenomen.
Deze herken je aan de grijze balk. Het is daarom niet nodig om de beoordeling opnieuw in te voeren wanneer het niveau niet verandert. Wanneer het niveau wel verandert zie je dat de balk rood of groen wordt.

Voorbeeld van een beoordeling.

Leerling
Als de leerling in de app klikt op Leskaart, verschijnen vervolgens de verschillende lessen.
Elke les laat de onderdelen zien die beoordeeld zijn en de opmerkingen van de instructeur.
Door te klikken op Opmerkingen van de instructeur worden de notities getoond die de instructeur toegevoegd heeft aan de onderdelen.
Hierdoor kan de leerling alle notities van de onderdelen per les bekijken.