Pakket of tegoed toevoegen
Om een pakket of tegoed toe te voegen klik je op + Pakket of tegoed toevoegen.

Nu kun je aangeven voor welke opleiding je tegoed wilt toevoegen. Kies nadat je de opleiding gekozen hebt wat je wilt toevoegen. Alle beschikbare rijlessen, toetsen, examens en pakketten worden hier weergeven. Geef ook het aantal dat je wilt toevoegen aan, wijzig eventueel het aantal minuten (door erop te klikken) en klik op + Toevoegen.

Ga voor het toevoegen van nieuwe pakketten of lessen aan opleidingen naar Voorkeuren > Opleidingen.

Tegoed automatisch aanvullen
Om tegoeden automatisch aan te laten vullen klik je op profiel bewerken in het leerling bestand. Hier kun je het automatisch aan vullen van het toegoed aan of uit zetten.

Als automatisch aanvullen aan staat dan zal het tegoed van de leerling niet meer veranderen. Zodra er een les ingepland wordt zal er direct een les worden toegevoegd aan de lijst met ongefactureerde items in het tabblad facturen.

Let erop dat wanneer automatisch aanvullen aanstaat het tegoed dat nog niet ingepland is niet meer zal wijzigen. Voor iedere nieuw ingeplande rijles zal er een extra uur aan het tegoed toegevoegd worden. Zet het automatisch aanvullen pas aan als het tegoed op 0 staat.

Houd in de gaten of er leerlingen zijn met negatief tegoed. Deze lessen zijn wel al gereden/ingepland maar nog niet gefactureerd. Voeg tegoed toe en factureer!