Weergave agenda
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Weergave agenda
De agenda kun je instellen op dag of week weergave door op de gelijknamige knoppen, rechts bovenin het scherm te klikken.
Klik op vandaag om terug te keren naar de agenda van vandaag.

Een andere datum of week selecteren kun je doen door op een van de pijltjes naast de weergegeven datum/week te klikken. Je krijgt dan direct de volgende of vorige dag/week te zien. Klik je op de weergegeven datum, dan kun je zelf een datum opzoeken in het kalendertje.

Op de InstructeursApp kun je wisselen tussen de dag en week weergave door de telefoon te kantelen. Zorg dat je de functie schermrotatie op je telefoon aan hebt staan. Klik hier meer te lezen over de InstructeursApp.

Instructeurs
Je kunt de agenda's van een of meerdere instructeurs selecteren door op agenda's te klikken.

Deze afbeelding laat zien dat je in de planning aan kan geven van welke instructeur(s) je de agenda wilt weergeven. Als je een agenda wil downloaden dan kun je op het download-icoontje achter de naam van de instructeur klikken.
Op de InstructeursApp kun je, als je daartoe bevoegd bent, de agenda van andere instructeurs bekijken door op de foto in de planning te klikken.