Alle collecties
Planning
Overige afspraak inplannen
Overige afspraak inplannen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Overige activiteit inplannen
Een overige activiteit inplannen gaat op dezelfde manier als het inplannen van een rijles. Overige afspraken kunnen andere activiteiten binnen het bedrijf zijn of privé afspraken die je aan wilt geven in de planning.

Ga naar de planning en klik op Nieuwe afspraak. Klik op de opleiding om deze te veranderen naar Anders. Daarna klik je op Overig en kies je voor de soort afspraak, bijvoorbeeld Artsbezoek. De omschrijving van de activiteit kan in het notitieveld worden ingevuld.

Als je het overzicht van gewerkte uren wil uitdraaien dan kun je deze 'andere afspraken' gemakkelijk uitfilteren, zodat deze uren niet worden meegenomen met de telling.
Je kunt de 'andere afspraken' ook gebruiken om deze juist mee te nemen in de telling. Spreek dan met je instructeurs af welke doorbetaalde uren je onder welke categorie je inplant (bijvoorbeeld Normaal verlof).

Heb je een terugkerende afspraak die je standaard in je planning wil zetten, dan kun je beter je werktijden aanpassen via de Voorkeuren > Planning > Instructeurs > Bewerken.

Was dit een antwoord op uw vraag?