Pakket of tegoed toevoegen
Om een pakket of tegoed toe te voegen ga je eerst naar de leerlingkaart. Daar klik je op + Pakket of tegoed toevoegen.

Nu kun je aangeven voor welke opleiding je tegoed wilt toevoegen. Kies nadat je de opleiding gekozen hebt wat je wilt toevoegen. Alle beschikbare rijlessen, toetsen, examens en pakketten worden hier weergeven. Geef ook het aantal dat je wilt toevoegen aan, wijzig eventueel het aantal minuten (door erop te klikken) en klik op + Toevoegen. Mocht je meer soorten onderdelen willen toevoegen, dan doe je dit via de Voorkeuren.

Ga voor het toevoegen van nieuwe pakketten of lessen aan opleidingen naar Voorkeuren > Opleidingen.

Tegoed automatisch aanvullen
Om tegoeden automatisch aan te laten vullen klik je op Profiel bewerken op de leerlingkaart en daarna op Overig. Hier kun je het automatisch aanvullen van het tegoed aan of uit zetten.

Als automatisch aanvullen aan staat dan zal het tegoed van de leerling wat de leerling nog heeft eerst opgemaakt worden. Op het moment dat de lessen uit het pakket op zijn, wordt automatisch aanvullen geactiveerd. Lessen komen dan niet meer in het negatieve te staan, maar worden direct aangemaakt als een Ongefactureerd product. Dit helpt je om makkelijker en sneller losse lessen te factureren.

Heb je het antwoord gevonden?