Tegoed
Tegoedspecificatie
Klaas Willems avatar
Geschreven door Klaas Willems
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Krijg je weleens of misschien zelfs regelmatig vragen van leerlingen over een factuur? Dan kan de tegoedspecificatie een antwoord bieden. Bij het maken van een factuur heb je de mogelijkheid om een tegoedspecificatie toe te voegen.
Een tegoedspecificatie is een overzicht van de historie van een tegoed. Op dit overzicht kun je zien wat er gefactureerd is, wanneer er een afspraak is ingepland en wat op dat moment het tegoed van de leerling was. Door de tegoedspecificatie toe te voegen aan de factuur kun je vragen van leerlingen en/of ouders voorkomen.

Je kunt de specificatie toevoegen door een factuur te openen en onderaan de factuur te klikken op de knop Specificatie tegoed toevoegen.