Alle collecties
Leerlingen
LeerlingApp
Tegoed kopen via de LeerlingApp
Tegoed kopen via de LeerlingApp

Bied pakketten of rijlesbundels aan in de LeerlingApp.

Bram Jetten avatar
Geschreven door Bram Jetten
Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de LeerlingApp zien leerlingen hun rijles- en examentegoed. Als je het hebt ingesteld, kunnen leerlingen in de app ook (extra) tegoed kopen in de LeerlingApp. Hiervoor moet je eerst Mollie hebben geactiveerd. Vervolgens kun je bij Prijzen & pakketten instellen welke pakketten wel of niet te koop zijn in de LeerlingApp.


🫴 Pakketten of producten aanbieden

Je kiest zelf welke pakketten er wel of niet verkocht mogen worden in de LeerlingApp. Wanneer je startpakket bijvoorbeeld extra voordelig is, kun je deze dus uitsluiten. Je kunt ook een speciaal pakket maken voor PlanGo Theorie of ter aanvulling van een startpakket. Zelfs losse lessen kun je op deze manier verkopen, als je een pakket maakt met een losse les erin.

Om een pakket beschikbaar te stellen in de LeerlingApp ga je naar de Voorkeuren > Opleidingen > Klik een pakket aan. Je kunt dan bij het pakket aanvinken dat leerlingen deze vanuit de app kunnen kopen. Je herkent de beschikbare pakketten aan het smartphone-icoontje.

🤝 Kopen in de LeerlingApp

Nadat de leerling een pakket gekozen heeft rekent hij of zij direct af met iDeal. Er wordt automatisch een factuur gegenereerd en per email verzonden naar de leerling. De leerling ziet het nieuwe tegoed direct bijgewerkt in de LeerlingApp. Je administratie is meteen bijgewerkt en de betaling is verwerkt in PlanGo. Mollie maakt het geld over naar jouw bankrekening.

Was dit een antwoord op uw vraag?